Slider

Tea & Flowers

Saturday, February 8, 2020

Fresh cut seasonal flowers

Teetä & kukkia


Olen varmasti toitottanut miljoona kertaa, että olen teen lipittäjä. Niin ja, että juon mustaa, vihreää ja valkoista teetä sekä vielä lisäksi erilaisia yrttiteelaatuja. Välillä maidolla, soija- tai manteli- sellaisella, välillä ilman. Mitään orjallisia teeaikoja en ole koskaan noudattanut. Juon silloin kun huvittaa ja siltä tuntuu.

Toinen ihan yhtä tärkeä asia arjessa on kukat. Tuoreita kauden kukkia pitää aina olla maljakossa. Koti tuntuu jotenkin vajaalta, jos kukat puuttuvat. Nippu Lidlin tulppaaneja piristää kummasti. Samoin iso kimppu eukalyptuksen oksia. Olen siitä onnekas, että yksi ystäväni on floristi, jolta voin tilata sesongin kukkia. Runsaat kimput, joissa on paljon erilaisia kukkia sekä yhtenäinen sävymaailma ovat  ihan superkauniita.

Takaisin vielä teeasioihin. En osaa mainita vain yhtä suosikkiteelaatua tai - merkkiä, mutta yksi lemppareistani on ehdottomasti Harney & Sons'n teet. Alunperin löysin merkin ja sen ihastuttavan teekaupan New Yorkin SoHosta, mutta nykyään tätä teetä saa ympäri maailmaa. Kesällä törmäsin siihen Porvoossa.

Tällä hetkellä omista varastoista löytyy Harney & Sons'n kukkaiset vihreät jasmiini- ja kirsikankukkateet. Dragon Pearl -jasmiiniteepusseista on enää jäljellä vain tyhjä purkki.
Mikäs sen parempaa kuin kuppi hyvää teetä ja pala suklaata (lue: levy). Herkuista puheenollen olen täysin hurahtanut Flying Tigerin fudgeihin. Nyt on valikoimissa myös mansikkatoffee ystävänpäivän kunniaksi. 

Tällä viikolla oli muuten teen päivä torstaina 6.2.

Tea and flowers

Harney and Sons jasmine green tea

Seasonal fresh cut flowers



Mariage Frères tea pot

Tea and flowers

Cherry blossom green tea


Tea and flowers

Tea and seasonal flowers

 Mikä on sinun suosikkiteelaatu tai -merkki?

Tea and flowers



1 comment:

  1. As reported by Stanford Medical, It is in fact the SINGLE reason women in this country live 10 years longer and weigh 19 kilos lighter than us.

    (And really, it has totally NOTHING to do with genetics or some hard exercise and EVERYTHING around "HOW" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", not "WHAT"...

    CLICK on this link to determine if this quick quiz can help you unlock your true weight loss possibility

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan