Slider

Zen Studio Malaga

Sunday, January 19, 2020


Zen Studio Malaga @photosbytiina

 Vuoden alussa avattiin Malagassa holistiseen hyvinvointiin keskittyvä Zen Studio. Tänä viikonloppuna studiolla on avoimet ovet ja lähdin perjantai-iltana kokeilemaan aroma yin-joogaa. En tiennyt mitä odottaa, mutta olin jo aikaisemmin kysynyt Lauralta, paikan omistajalta ja joogaohjaalta, mitä tarjolla olevista tunneista hän suosittelisi kankealle ekakertalaisille.

Laura kehotti ottamaan mukaan pitkähihaista ja villasukat. Hyvä vinkki, sillä liikkeet tehdään hitaasti ja vaikka veri lähtee hyvin kiertämään, tulee helposti vilu kun asennossa ollaan liikkumatta pitkään. Tunnin aluksi Laura kertoi Zen Studion toiminnasta, eri tunneista sekä tulevista workshopeista. Viikko sitten studiolla kävi vierailevana tähtiohjaajana Minna Tervamäki. Harmittaa, etten päässyt silloin osallistumaan. Mutta Minna on onneksi tulossa uudelleen keväällä.


Yin-jooga on pehmeää, rauhallista ja kevyttä kehonhuoltoa, jossa jokaisessa asennossa ollaan 3-5 minuuttia, näin myös mieli rauhoittuu. Vaikka tunnin liikkeet ja asennot olivat helpohkoja oli aluksi hankala rentoutua, eikä se aina onnistunut ollenkaan. Yinissä venytetään sidekudosta lihasten sijaan ja se onnistuu silloin, kun venytykseen ei mennä liian syvälle ja asennossa pysytään pidemmän aikaa.


Joogafilosofian mukaan lantion ja alaselän alueelle varastoituu helposti fyysisiä ja henkisiä jännitteitä. Yin-jooga stimuloi energian kiertoa ja poistaa tukoksia. Laura kertoi, että liikkeet myös edesauttavat sisäelinten etenkin munuaisten toimintaa.


 Yin-tunnin jälkeen olo oli rauhallinen ja kevyt. Uni tuli hyvin ja aamulla jäsenet tuntuivat vetreämmiltä. Ajattelin ottaa yin-joogan tavaksi ja käydä tunneilla ainakin kerran viikossa.


Zen Sudiolla on tämän viikonlopun ajan superhyviä tarjouksia!




Zen Studio Malaga @photosbytiina

Zen Studio Malaga @photosbytiina


Ihan tällaisiin Lauran ja Eleanorin esittämiin asanoihin en vielä itse taivu!

Zen Studio Malaga @photosbytiina

Zen Studio Malaga @photosbytiina

Zen Studio Malaga @photosbytiina

Zen Studio Malaga @photosbytiina


Tähän postaukseen tuli jo aika monta linkkiä, mutta studion sisustuksesta löytyy vielä muutama sana ja kuva täältä ja täältä.

Yin Yoga at Zen Studio Malaga



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan