Slider

Be Prepared - The Winter Is Not Yet Over!

Thursday, December 28, 2017

Phi, echinaforce hot drink

Pale pink it is! Started my day with a cup of hot drink. Not tea this time but a spoonful of Echinaforce Hot Drink with water. It gives a nice warm feeling, a bit of energy and keeps the flu away. I love to drink it from my pale pink mug. My other pale oink items is the super moisturizing facial cream by Phi


~~~~

Vaaleanpunainen päivä tänään! Aamu alkoi kupillisella kuumaa juomaa, ei kuitenkaan teellä kuten yleensä, vaan Echinaforce Hot Drinkillä. Mittalusikallinen tätä eliksiiriä sekoitettuna kuumaan veteen lämmittää mukavasti, antaa puhtia ja pitää flunssan loitolla. Join sen ihanan värisestä lempparimukistani. Toinen vaaleanpunainen suosikkini on Phi'n super kosteuttava kasvovoide.

organic beauty


beauty

Hidratália facial cream by Phi contains sour cherry seed oil, hyaluronic acid, silk protein & vitamin E . I always check that my face creams have hyaluronic acid, because that's the key ingredient when you want to decrease wrinkles, enchance skin hydration, improve firmness & elasticity of skin.
I like that sour cherry seed oil is used as Phi is a Hungarian Natural Beauty brand and I find sour cherries so Hungarian, they should be the national fruit of Hungary.

Btw, Hidratália won the Joy Prix de Beauté 2017!!!


~~~~

Phi'n Hidratália-kasvovoide sisältää hapankirsikan siemenöljyä, hyaloronihappoa, silkkiproteiinia ja e-vitamiinia. Olen tarkka siinä, että kavoivoiteessani on hyaloronihappoa, koska se on avainraaka-aine silloin kun halutaan pienentää ryppyjä, parantaa ihon kosteutta, kiinteyttä ja elastisuutta. Hauskaa, että tuotteessa on käytetty hapankirsikan siemenöljyä, sillä Phi on unkarilainen luonnonkosmetiikkabrändi ja hapankirsikka jos joku on niin unkarilainen juttu ja sopisi mielestäni todella hyvin myös Unkarin kansallishedelmäksi.

Hidratália on muuten saanut Joy Prix de Beauté 2017 palkinnon!!!

beauty


What is Echinaforce?

Echinaforce is A. Vogel's natural remedy that contains Echinacea, which is a plant growing originaly in North America. Echinacea has a lot of benefits such as 
boosts immune system
cuts the chance of catching a common flu
reduces the duration of the common flu
natural pain reliever
natural laxative

Echinacea contains essential oils, flavonoids, inulin, polysaccharides and Vitamin C.


~~~~

Mikä on Echinaforce?

Echinaforce on A. Vogelin kehittämä luontaistuote joka sisältää auringonhattu-nimistä yrttiä, joka on alunperin Pohjois-Amerikasta lähtöisin. Auringonhatun terveyteen vaikuttavat hyödyt ovat mm.
vastustuskyvyn tehostaminen
vähentää riskiä sairastua flunssaan
vähentää jo saadun flunssan kestoa
toimii luonnollisena laksatiivina
toimii luonnollisena kivunlieventäjänä

Auringonhattu sisältää eteeristä öljyä, flavonoideja, inuliinia, polysakkaroideja ja c-vitamiinia.


natural remedy


Even though the Christmas is over, the winter is not yet over, so be prepare and prevent catching the cold & flu, and keep your skin soft in this winter weather.


~~~~

Joulu on ohi, mutta talvi on vasta tuloillaan, joten varaudu ja vältä vilustumista ja hoida ihoasi, jotta se säilyy pehmeänä talvikeleistä huolimatta.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan