Slider

Brunssilla Budapestissa Konyhassa

Sunday, March 8, 2020

Best coffee in Budapest

Lauantaibrunssi Konyhassa Budapestissa


Tarkoitus oli alunperin mennä ihan toiseen paikkaan, mutta paikka avautuikin vasta puolilta päivin ja olimme liikkeellä aamupäivällä. Onneksi lähettyvillä Kiraly utcan tuntumassa on paikkoja, joista valita. Päädyimme itselleni uuteen paikkaan Konyhaan (suomeksi keittiö), jonka yläkerrassa on muuten Planta-kukkakauppa.

Konyha oli lähes täynnä, mutta onnistuimme saamaan juuri sopivan pöydän. Paikan ruokalista ei ole kovin pitkä - mikä on ihan hyvä asia - mutta sieltä löytyy vaikka mitä herkkuja. Luonnonjogurttia marjoilla, hedelmillä ja chia-siemenillä tai granolalla sekä puuroa marjoilla - ja näistä myös vegaaniversiot. 

Niin ja ne bagelit! Varmasti kaupungin parhaimmat lohibagelit.
En juo kahvia, mutta kuulema Konyhan kahvi voitti Nespresson mennen tullen. Pienennä miinuksena se, ettei tarjolla ollut vihreää teetä, mutta suuri plussa siitä ,että musta tee oli Zhao Zhoulta - Budapestin ehdoton ykkönen mitä tulee teehen.

Porukkaa tuli ja meni. Sopiva sekoitus paikallisia ja ulkomaalaisia. Niin kuin lähes aina näillä hoodeilla. Mukava ilmapiiri, hyvä palvelu. Meillä meni kolme tuntia ihan huomaamatta.

Ihan heti en tosin tajunnut miksi ikkunaan oli parkkeerattu prätkä muuten niin vihreään kahvilaan, mutta sitten selvisi, että pyörät ovat tiskin takana ja tarjoilijanakin toimivat omistajan intohimo. Joten olkoon sitten siinä.

ps. gluteenittomat brownit ihan mielettömän hyviä!


Such a great place for breakfast/brunch or just for a cup of coffee with a gluten free brownie. Have to say the bagels are the best in town!

Konyha Budapest Brunch and Coffee

Konyha Budapest Brunch

Konyha Budapest Brunch

Konyha Budapest bagels

Konyha Budapest Restaurant

Konyha Budapest Brunch

Konyha Budapest Restaurant brucnh


Brunch in Budapest


Konyha Budapest restaurant


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan