Slider

Paradise Found!

Wednesday, August 19, 2020


Summer paradise

Paradise Found!



Paratiisi löytynyt! Ja arvaa mistä? No, Helsingin Marjaniemestä! Serkullani on aivan ihana puutarhamökki vain kivenheiton päästä heidän kodistaan. Tunnelma mökin sisällä on valoisa, raikas ja juuri sopivan kotoisa. Puutarhassa kukkii jo varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Kasvimaalta löytyy vaikka mitä! Oletko kuullut viidakkokurkuista? No, en minäkään ennen kuin popsin niitä kauniissa ja värikkäässä salaatissa. Meksikolaista alkuperää oleva viidakkokurkku näyttää miniatyyrivesimeloonilta ja maistuu raikkaalta kurkulta. Oiva tuote juuri salaatteihin ja sopii kuulema myös wokkiin.

Nauti hetkestä!


Olen aikaisemminkin postannut kuvia Villa Sinisestä. Aivan ihana paikka siis ja keskellä kaupunkia. En ole mökki-ihmisiä, mutta tämä paikka Itä-Helsingissä on vienyt sydämeni. Siihen vaikuttaa paitsi loistava sijainti, myös se miten paikkaa on hoidettu - suurella sydämellä ja kokeilunhalulla. Hetki Villa Sinisessä ja mieli rauhoittuu. Elämän rajallisuus on viime aikoina tullut mieleen olosuhteiden pakosta. Kaikkeen emme voi vaikuttaa, mutta pienistä hetkistä voimme nauttia ja olla kiitollinen siitä mitä meillä on. Kuulostaa kliseiseltä, mutta on niin totta. 

Sielunmaisema


Sijainnista puheen ollen Itä-Helsinki kuvastaa pitkälti omaa sielunmaisemaani. On merta, viheralueita, asfalttia, hiekkaa, betonilähiöitä, luksustaloja, ostosparatiisia ja hiljaisuutta - niin ja kansainvälisyyttä. Idästä löytyy vähän kaikkea.

Summer paradise
Little dog
Mossekin viihtyy kaupunkimökillä.
Summer cottage
Summer cottage

Summer cottage
Summer cottage

Summer food
Summer paradise

Summer cottage
Summer cottage

Summer paradise
Summer paradise
Summer cottage

Summer paradise

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan