Slider

Summer Memories - West-Finland

Wednesday, September 4, 2019


Seaside Finland


Syyskuu alkoi ja ainakin vielä toistaiseksi on helteiset kelit. Kirjoitan tätä Budapestissa, jossa suurin hellekausi on nyt takana, ehkä. Vielä viime viikolla lämpötilat kipusi reippaasti yli 30 asteen, mutta nyt on siedettävämpää. Ei niin ettenkö tykkäisi kunnon helteistä, mutta kun hiki tippuu nenänpäästä koko ajan ilman että liikuttaa edes kättään, alkaa kaivata pientä vilvoitusta.

Aikaisemmassa postauksessa kerroinkin jo, että kesällä sain mahdollisuuden käydä sekä Itä- että Länsi-Suomessa. Savonlinnan kuvia löytyy täältä. Nyt vuorossa Länsi-Suomi. Oli niin ihanaa viettää aikaa vanhempieni kanssa ja käydä Reposaaressa, Mäntyluodossa sekä kurkistamassa Yyterin sannoilla. Saavuttiin juuri heinäkuun upeiden kelien aikaan. Aurinko porotti ja jätski maistui. Löytyi muuten mulle uusimaku sitruuna-lakritsi, nam!

Suomen järvimaisemat ovat todella kauniita, mutta meri kalliorantoineen on kuitenkin lähempänä omaa sielunmaisemaani. 

Isälläni oli muuten eilen synttärit! 81 vuotta tuli täyteen  ja tuolla se vaan hyppeli kallioilla kesällä. Viime vuonna päästiin juhlimaan 80v synttäreitä Aurinkorannikolla paellan merkeissä.

~~~~

Here are some of my summer memories from Finland this July. Had such a lovely time with my parents visiting Reposaari, Mäntyluoto and Yyteri. 

Seaside Finland

Seaside Finland

Seaside Finland

Seaside Finland

Seaside Finland

Seaside Finland

Seaside Finland

Seaside Finland

Seaside FinlandSummer in Finland


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan