Slider

Summer In Finland - Savonlinna

Wednesday, August 28, 2019

Summeer in Finland

Harmi, ettei elokuu ole enää varsinainen kesäkuukausi Suomessa. Lomat loppuu, koulut ja työt alkavat. Vähän sellainen välikuukausi - ei enää kesä muttei vielä syksykään. Tänä kesänä vietin Suomessa aikaa ruhtinaalliset 3 viikkoa. Mukaan mahtui sopivasti töitä ja rentoa oleskelua. Bussi- ja junamatkailu ehti tulla tutuksi - välillä kutsui Pori välillä Savonlinna.

Tässä postauksessa olevat kuvat ovat kaikki Itä-Suomesta. Savonlinna oli oikein mukavan oloinen (kesä)kaupunki. Piipahdettiin ystävien kanssa Jukka Rintalan kauniissa putiikissa ihastelemassa upeita iltapukuja. Savonlinnan torilla teki mieli ostaa lörtsy, mutta aamulla oli tullut nautittua sen verran runsas aamiainen ettei sitten kuitenkaan jaksanut. Varsinkin kun olimme menossa kyläilemään ja arvatenkin siellä oli pöytään katettu vaikka mitä herkkuja. Mansikkakakku oli ihan paras! 

Oopperat jäivät tällä kertaa väliin, mutta siinä Olavinlinnan pihassa tuli käytyä ja muutenkin käveltyä ja kierreltyä rannassa ja kauniiden vanhojen puutalojen välissä. Helteisin päivän pelastus löytyi kahvila SaimastaVitriinin herkut jäivät kuitenkin väliin, sillä muikun kuvat silmissä suunnistimme Punkaharjulle ja siellä Saimi Hoyerin ylläpitämään Hotelli Punkaharjuun kevyelle dinnerille.

Hotelli Punkaharjun listalla oleva sieni-nokkospiirakka vaikutti niin kutsuvalta, että pakko oli maistaa sitäkin. Suussasulavat muikut tulivat sitten pääruoaksi. Aivan ihana paikka, kannattaa poiketa jos on lähistöllä. Ennen nukkumaan menoa käytiin vielä jätskillä järven rannassa.

~~~~

Here are my summer memories from Finland. I had 3 weeks there travelling from east to west. These pics are all from the eastern part, which is famous for its lakes.Summer in Finland

Summer in Finland

Summer in Finland

Summer in Finland

Summer in Finland

Summer in Savonlinna

Summer in Finland


Summer in Finland

Hotel Punkaharju Finland

Hotel Punkaharju Finland

Dinner at Hotel Punkaharju

Dinner at Hotel Punkaharju

Lounge of Hotel Punkaharju

Summer in Finland


Finnish summer


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan