Slider

Year 2019 Is For Prioritizing!

Thursday, January 3, 2019


topnine

Edellisestä blogipostauksesta onkin vierähtänyt aikaa! En oikein voi sanoa, että olisin ollut laiska - syitä vaan tuntuu olevan useampia miksi en ole saanut aikaiseksi yhtään postausta pariin kuukauteen.

Yksi iso syy on ollut se, että läppärin kovalevy on aina täynnä ja kuvien editointi vie turhauttavan paljon aikaa kun pitää ensin deletoida kaiken maailman kertynyttä kamaa ja siirtää tiedostoja ulkoiselle kovalevylle. Ja tuntuu ettei aika ole riittänyt. No, toi oli varmasti huonoin selitys! Miten niin ei muka ole aikaa asialle jota haluaa tehdä? Kyse onkin enemmän priorisoinnista.

Päätin, että vuosi 2019 pyhitetään priorisoinnille. Tarkoittaen, että teen niitä asioita joista pidän ja joihin tunnen intohimoa. Sivuhuomautuksena kerrottakoon, että Instagram valitsi 9 eniten tykättyä kuvaa viime vuodelta ja ne kuustuivat kauniista kukista, hiekkarannoista ja kaupunkikuvista - ei hullumpaa.

~~~

I know it's been awhile since my last post! Can't really say that I've been lazy, but there're several reasons - one is that my laptop is always out of disc place and editing pics takes such a long time because need to delete unneeded stuff and move things to external hard discs. And there just hasn't been enough time - well, that's the worst explanation! How come there hasn't been enough time to do something that I'm paasionate with? It's all about prioritizing.

So the year 2019 is all about prioritizing for me. To do things I love, enjoy and have passion.
BTW, checking my Instagram account and choosing the best nine pics with most likes, it seems to be all about beautiful flowers, sandy beaches and visiting cities - not bad.
Jos et halua tai aika ei just nyt riitä käydä kurkkaamassa insta-tililläni näitä #topnine-kuvia, niin alta löytyy vähän tietoa ja linkkejä niistä:

If you don't want or have time to check my Instagram feed for these #topnine, here are small details of them with links:

Tarifa

Tarifa, Spain - a blog spot here

Mjas mountain hiking

Hiking nearby Mijas - blog post here.

Andalucian winter

Winter in Mijas. 

detail of Sevilla

Sevilla in winter - blog post here.

kite-surfing

Kite-surfing in Tarifa - blog post here.

Regent Canal

Along Regent Canal in London.

Winter in London

Spring is in the air in London already in January.


Spring in Budapest

Blooming mangolias in Budapest in the garden Kogart on Andrassy ut.

Wintery floral flatley

Flatlay in Budapest.


Olen iloinen, ett vihdoin viimein sain postauksen aikaiseksi! Toivon mukaan tämä vuosi osoittautuu töydelliseksi bloggausvuodeksi. Tästä se alkaa!

I'm so happy I could finally complete a blog post! Let's hope this year will be a perfect blogging year.  Its starting now!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan