Slider

Let's Go Hiking - Montes de Málaga Natural Park

Tuesday, May 1, 2018


hiking route

Jokunen aika sitten käytiin taas tyttöjen kanssa vaeltamassa Andalucian kukkuloilla. Tällä kertaa paikaksi valikoitui Malagan suunta ja siellä oleva luonnonpuisto. Kyllähän niissä maisemissa kelpasi kävellä. Reitti oli mukava ja helppo, lukuunottamatta yhtä kukkulaa, jossa irtokivet tekivät varsinkin alastulosta hieman hankalan - tosin ei se kauaa haitannut, sillä hoksattiin mennä sivummalle ja  metsäisemmälle polulle, jossa ei ollut irtokiviä.

Montes de Malagan luonnonpuistosta löytyy 5 viitoitettua vaellusreittiä:
Sendero El Cerrado, 4km
Sendero de Torrijos, 2,5km
Sendero de Picapedreros, 7km
Sendero de Contadores, 3km
Sendero de Pocopan, 5km 

Ajoimme autolla El Cerradon piknik-alueelle, joka on polun lähtöpaikka. Malagasta matkaa tietä C345 pitkin kertyy noin 15km Fuente de la Reinalle. Jätimme auton Hotel Humainan parkkialueelle.

Reitti on tosiaan helppo ja mukava. Maisemia tekee mieli pysähtyä ihailemaan vähän väliä. Mirador del Cochinolta on mahtavat näkymät ympäri luonnonpuistoa ja alas Malagaan. Näköalapaikka on nimetty cochinoksi eli villisiaksi ja siellä on kierrätysmetallista tehty villisikapatsas.

Vaeltamaan ei kannata lähteä yksinään, sillä epätasaista polkua pitkin kävellessä saattaa helposti kompastua ja nilkka nyrjähtää eikä apua välttämättä saa kovinkaan helposti. Meillä on kyllä niin paras haikkausporukka. Tällä kertaa meitä lähti matkaan kolme, kun muilla ei valitettavasti aikataulut sopineet. Reissu oli aivan ihanaa terapiaa - niin fyysisesti ja psyykkisestikin - hikoilun ohella puhua pälpätettiin vakavimmistakin asioista ja saatiin purettua ja jakaa niin tunteita kuin ajatuksiakin.


hiking route

hiking route

hiking route

hiking tour

hiking route

hiking route
Parasta seuraa!
Käy kurkkaamassa missä muualla olemme käyneet patikoimassa tästä ja tästä!  No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan