Slider

Well-being With Wise Choices, Part 1

Sunday, January 14, 2018


hyvinvointiaviisailla valinnoilla


Sirpa Närhi on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Hän on tutkinut, käynyt läpi ja testannut erilaisia vaihtoehtoja selvittäessään omaa hyvinvointiaan, joten Sirpa todellakin tietää mistä puhuu.  Nyt Sirpa on koonnut kaikki nämä tiedot e-kirjan muotoon, jotta meidän ei tarvitsisi lähteä etsimään tietoa monesta eri paikasta vaan saisimme käytännön tietoa yksistä kansista. Niistä jokainen voi sitten valita sen oman tiensä ja ne kohdat jotka tuntuvat sopivimmilta omaan elämään. Kaikkihan me haluamme voida hyvin ja nauttia elämästä.

Tapasin Sirpan ja kyselin vähän hänen omia mietteitään liittyen hyvinvointiin ja terveisiin elämäntapoihin.


Mitä hyvinvointi sinulle merkitsee?

Hyvinvointi on elämäntapa. Sitä, että elää terveenä ja toimintakykyisenä oman näköistä elää.hyvinvointia viisailla valinnoilla

Mikä sai sinut kirjoittamaan tämän kirjan?

Olen itse selvittänyt ja tutkinut paljon hyvinvointiasioita ja huomannut kuinka työlästä se on. Tarjolla on niin paljon ristiriitaista tietoa. En löytänyt mistään yhtä lähdettä, jossa olisi luotettavaa, testattua tietoa. 
Olen vetänyt ryhmille hyvinvointia käsitteleviä kursseja ja luentoja ja huomannut kuinka kiinnostuneita ihmiset ovat omasta hyvinvoinnistaan. Haluan viedä viestiä eteenpäin ja tarjota ihmisille helpomman tien kuin mitä itse olen kulkenut. Kaikki kirjan vinkit ja ohjeet perustuvat omiin kokemuksiini ja olen ne itse testannut.

hyvinvointia viisailla valinnoilla

Mihin asioihin meidän tulisi kiinnittää enemmän huomiota jokapäiväisessä elämässämme?

Meidän tulisi itse ottaa vastuu omasta hyvinvoinnistamme eikä siirtää vastuuta muille kuten lääkäreille. Kuuntele itseäsi. Olemme kaikki yksilöitä. Se, mikä sopii toiselle, ei välttämättä sovi meille kaikille. Ei siis ole yhtä ainoaa totuutta, joka tepsii jokaiselle. Kysy itseltäsi, miten minä voin hyvin, mistä minulle tulee hyvä olo – liittyen ruokaan ja liikuntaan. Löydä oma tapasi olla ja elää.


hyvinvintia viisailla valinnoillaVoit lukea lisää Sirpan loistavia vinkkejä hänen e-kirjastaan Hyvinvointia viisailla valinnoilla - Miten voin helposti ja kestävästi parantaa hyvinvointiania? Löydät sen tästä!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan