Slider

'Scapes At Ph21 Gallery

Friday, April 7, 2017Last night there was the opening party of 'Scapes photo exhibition at Ph21 Gallery in Budapest. For me it was a very significant event as one of my photos is exhibited there now - super happy & excited about it!

It's a group exhibition with a scapes theme. Scapes gives freedom to capture  natural or artificial scenes or moments. It's not just landscapes but cityscapes, streetscapes, seascapes, waterscapes, cloudscapes, treescapes, desertscapes or even bodyscapes.

My photo is a part of my cityscape series - very detailed one. It's not an aware choice to shoot details, but it just seems that when I walk around in a city with my camera I find the details so interesting.

If you are in Budapest - go & visit the Scapes photo exhibition at Ph21 Gallery. There are absolutely fantastic & inspirational photos from 34 photographers.****

(FI) Eilen oli sitten Ph21 galleriassa Budapestissa valokuvanäyttelyn avajaiset teemana Scapes (maisema). Ilta oli mulle aikas merkittävä, koska näyttelyyn oli valittu yksi mun ottama valokuva. Fiilis oli - ja on - tosi iloinen ja innostunut!

Kyseessä on maisema-aiheinen ryhmänäyttely. Maisema teemana antaa vapauden tallentaa luonnollisia tai keinotekoisia näkymiä, maisemia ja hetkiä. "Scapes" ei tarkoita pelkästään sellaista perinteistä (maalais)maisemaa, joka ensimmäisenä tulee mieleen, vaan voi olla myös kaupunki-, katu-, meri-, vesi-, pilvi-, puu- tai vaikka aavikkomaisema.

Mun valittu kuva on osa kaupunkimaisemasarjaa - tosi yksityiskohtainen kuva. Se, että mun kuvissa on usein pieniä yksityiskohtia, ei itseasiassa ole tietoinen valinta. Jostain syystä vaan näen ja kuvaan niitä kaupungilla kävellessä.

Jos siis satut olemaan Budapestissa, käy ihmeessä katsomassa näitä kuvia Ph21 galleriassa. Esillä on upeita ja inspiroivia valokuvia 34 eri valokuvaajalta.

Ph21 Gallery
Ráday utca 55
IX Budapest

Scapes until May 1st, 2017.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan