Slider

Home-Staging Project

Sunday, April 2, 2017


Home-staging is the first step to do when you start selling your house or apartment. The goal is to make your home looking neutral and attract as many potential home-buyers as possible. 

The keywords are uncluttering and packing. The space should look clean and fresh, and not too personal. That doesn't mean that cold and empty rooms. There should absolutely be pieces of furniture to create cosy atmosphere and show what can be fitted there.

In this apartment I changed the functions of some of the rooms, packed a lot of items to store, brought some pieces of furniture, paintings and pictures, textiles and decorative items.

One absolutely gorgeous way to create some cosiness are fresh flowers and herbs.

It's good to keep in mind that you are not selling your home but a space which a potential buyer will see as their own home.


****


(FI) Asunnon stailaus myyntikuntoon on ensimmäinen askel kun aletaan myymään asuntoa. Tarkoituksena on tehdä kohteesta mahdollisimman myyvä, neutraali, jotta se houkuttelee mahdollisimman monia potentiaalisia ostajia.

Avainsanat ovat järjestäminen ja pakkaaminen. Tilan tulee olla järjestyksessä, siisti ja raikas eikä liian persoonallinen. Tarkoituksena ei ole tehdä huoneista kylmiä ja tyhjiä. Huonekaluilla luodaan tunnelmaa ja näytetään mitä tilaan mahtuu.

Tässä stailaamassani asunnossa vaihdoin joidenkin huoneiden funktiota, pakkasin kasoittain tavaroita varastoon, toin huonekaluja, maalauksia ja tauluja sekä tekstiilejä ja muita koristeita (minimaalisesti!).

Leikkokukkien ja tuoreiden yrttien merkitystä ei voi väheksyä. Ovat ehdottomasti piste i:n päällä.

On hyvä pitää mielessä, että kyseessä ei oel oman kodin myynti vaan asunnon, josta voi tulla potentiaalisen ostajan koti.


****

Below you can see a glipmse how the apartment looked before home-staging // Alla näet kollaasin miltä asunnossa näytti ennen stailausta myyntikuntoon.

16 comments:

 1. Kauniit, raikkaat kuvat! Ovat todellakin myyvempiä kuin nuo ahdistavat "ennen kuvat"!!!

  Oot saanut hyvin sidottua nuo suomalaiseen silmään hiukan omituisenväriset seinät aina jollain stemmaavalka yksityiskohdalla 👍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, superkiitos, Nina! Alunperin oli tarkoitus maalauttaa kaikki seinät valkoisiksi, mutta koska asunnossa vielä asuttiin osoittautui se liian hankalaksi. Värikkäät seinät olivat tosiaan pienoinen haaste :)

   Delete
 2. Upeasti stailattu ja luulisi et suurin osa ostajista näkee värikkäiden seinien potentiaalin maalattuna enemmän omaan tyylin sopivana kun se on kuitenkin niin helppo juttu tehdä. Olen myös kuullut että vaniljaesanssi kuppi lämpimässä uunissa ennen näyttöä tekee kotoisan tuoksun ja vaikutelman :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Toyya, kin todennäköisesti seinät halutaan joka tapauksessa maalata. Hei, toi vaniljajuttu on aivan loistava vinkki!

   Delete
 3. Näyttää ihanalta! Teet kyllä hyvää jälkeä :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos! Tää oli tosi kiva projekti!

   Delete
 4. Your home look so amazing now! Great post! :)

  www.emma-jayne.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank! itäs not exactly my home, but did the styling though.

   Delete
 5. How inspiring for spring. The fresh green color is totally hot this season.

  ReplyDelete
  Replies
  1. You're right - that green is the Pantone colour of the year :D

   Delete
 6. The interiors of the house look amazing!

  xoxoxo
  www.prernashighonchai.com

  ReplyDelete
 7. Oh wow I'm sold! You've made this property look irresistible and the furniture looks really good quality. Ree love30

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, thank you:) Wanted to bring some design classics.

   Delete
 8. Love the spaces! You did an amazing job!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan