Slider

Panda Bar in Fuengirola

Monday, October 28, 2019

Panda bar Fuengirola

Panda Bar Fuengirola


Harvemmin tulee baareissa istuskeltua, mutta Panda Bar Fuengirolan keskustassa on sen näköinen ja oloinen paikka jonka valitsisin, jos baari pitäisi valita. Sisustus ja se miten se on toteutettu on aivan ihastuttava. Ihania materiaaleja ja värejä sekä upeita kasveja. Listalta löytyy paljon erilaisia drinkkejä, joista myös virgin-versiot. Myös palvelu on hyvää ja huomaavaista.

Panda bar on drinkkibaari eikä paikassa tarjoilla ruokaa, mutta juomien kanssa tulee aina jotain pientä suolaista kuten poppareita, sipsejä ja pähkinöitä. Juomat tarjoillaan kauniisti ja koristeina on tuoreita hedelmiä ja marjoja. Baarin ovet avautuvat illalla klo 7. Sain muuten napsittua nämä kuvat juuri kuin paikka aukesi eikä siellä vielä ollut pahemmin muuta väkeä.

Muutaman kerran olen juuri alkuillasta Pandassa käynyt ystävien kanssa ja välillä pidetty kollegan kanssa palaveria. Ihmiset tulevat ottamaan sinne aperatiivit ennen illalliselle menoa, joten tossa ysin aikaan baari on aika täynnä. Suurin osa asiakkaista on espanjalaisia ja onhan joukossa aina muutama expat tai paikalle eksynyt turisti.

-------

Short review in English


Panda Bar is so welcoming and beautifully designed. I love the interior of it - gorgeous materials, natural colours and lots of lush greens. It is a drink bar so no food is served, but the cocktail list is delicious and there are also lots of virgin options. Btw, you always get some savouries such as popcorns, crisps and nuts with your drinks. I've been to Panda Bar a couple of times and the service has always been good and kind. 
What do you think - could Panda Bar be your favourite bar in town?


Panda bar Fuengirola

Panda bar Fuengirola

Panda bar Fuengirola

Panda bar Fuengirola

Panda bar Fuengirola

Panda bar Fuengirola

Panda bar FuengirolaPanda bar Fuengirola

Panda bar Fuengirola

Panda bar Fuengirola

Calle Palangreros 12
Fuengirola


Mitä luulet - olisiko Panda baari sinun makuusi?

Panda bar Fuengirola

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan