Slider

Malaga Photo Tour In The Morning Light - Part 2

Monday, January 28, 2019


Malaga in the morning light

This is the second part of my early morning Malaga photo tour with Anu. You can find the first part and more about the fascinating Moorish fortress palace Alcazaba of Malaga here.

Morning Light Photos

If you are a night owl, and can't imagine getting out of a nice warm bed to take some pics, I'm sure if you do it once, you might become a morning person after all. The morning light is so incredibly gorgeous. There's a certain softness to morning light that you don't see most afternoons and evenings.   It has a bit less intensity compared to light later in the day. 

~~~~

Tässä on toinen osa Malagan aamuisesta valokuvakierroksesta Anun kanssa. Ensimmäinen osa sekä lisätietoa kuvauspaikastamme maurilaisesta linnoituksesta Alcazabasta löytyy täältä.

Kuvia aamun valossa


Jos olet yökukkuja etkä voi kuvitellakaan nousevasi lämmimästä sängystäsi aamuvarhaisella vain ottaaksesi valokuvia, olen varma, että jos teet sen kerran, saattaa sinusta hyvinkin kuoriutua todellinen aamuihminen. Aamun valo on vain niin uskomattoman upea. Aamun valossa on tiettyä pehmeyttä mitä ei näy iltapäivän ja illan valossa. Siinä on vähemmän intensiivisyyttä kuin sittn myöhemmin päivällä olevassa valossa.


Malaga photo tour in the morning light

Morning weather

Morning weather is usually good. It's usually less windy than it can get in the afternoons. Most mornings are calm and still. Of course, that's not quaranteed, but in most cases it is so. The only not so good thing is that in the winter seasons the mornings can be a bit brisky even freezing. Having a coat with pockets is pretty essential to warm up the hands.

~~~~

Aamun sää

Aamulla keli on yleensä hyvä. Silloin ei tuule niin paljon kuin iltapäivisin. Aamut ovat yleensä rauhallisempia. Mikään ei tietenkään takaa tätä, mutta näin on yleensä. Vähemmän mukava asia varsinkin talvisin on se, että aamuisin saattaa olla melko kylmää, pakkanenkin puraisee talviaamuisin. Taskullinen takki on hyvä olla päällä, niin voi välillä lämmitellä sormia. 


Malaga in morning lightMorning light in Alcazaba of Malaga

Morning light Malaga photo tour

Malaga photo tour in the morning light

Malaga photo tour in the morning light

Malaga in the morning light

Malaga in morning light

When you do things a little differently, you learn something new. Sometimes you discover something new that takes your photography to the next level. Shooting in the morning is just one of those things you can do differently.

Tips for morning light photography here!

~~~~

Kun tekee asioita vähän eri tavalla, oppii jotakin uutta. Joskus jokin uusi asia voi viedä valokuvauksesi aivan uudelle tasolle. Aamulla valokuvaaminen on yksi tällainen asia.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan