Slider

A Vitamin-packed Smoothie With Egoboost Inner Beauty Powder

Sunday, March 19, 2017Not yet the berry season but probably you still have some berries left in your freezer, and if not there're healthy mixes available at stores. I've been buying frozen forest fruit packages at Lidl. There's no added sugar, just pure berries. 

If I know that my morning will be busy, I prepare my breakfast smoothie already the night before. Pour it into a glass, cover it with cling wrap and put it in fridge - makes the morning hassle free.
My Berry Smoothie with Egoboost powder

1 banana
fresh ginger (app. 2 cm/1 inch)
frozen berry mix (as much as you like!)
1/2 tsp cinnamon powder
1/2 tsp turmeric powder
2 tbsp Egoboost inner beauty powder
Coconut milk
fresh raspberries & mint leaves

Put all ingredients to a blender for about 30 seconds until you got a nice & smooth consistancy.
What is Egoboost Inner Beauty Powder by Supermood?

It's a blackcurrant flavoured dietary suppliment with natural Chaga mushroom, vitamin C and firming collagen. I've started adding it to my morning smoothies, but it's easy to mix with yoghurt or even with water as well. 
(FI) Vielä ei ole marja-aika, mutta kotipakkasesta varmaan löytyy vielä jokunen pussillinen viime kesänä poimittuja. Ja jos ei löydy niin kauppojen pakastealtaissahan niitä on tarjolla. Viime aikoina olen ostanut Lidlin kuningatarsekoitusta. Siinä ei ole lisättyä sokeria, ainoastaan luonnollisia marjoja - tai siis varmasti kasvatettuja enkä usko että suoraan metsästä poimittuja kuitenkaan. 

Teen aamiaissmoothien valmiiksi jo edellisenä iltana kun tiedän että tulossa on kiireinen ja aikainen aamu. Kaadan valmiin smoothien lasiin, peitän kelmulla ja pistän jääkaappiin - ei tarvii sitten aamulla alkaa sählätä.Marjasmoothie Egoboost-jauheella

1 banaani
pala tuoretta inkivääriä (n. 2 cm)
pakastemarjoja (niin paljon kuin haluat!)
1/2 tl kanelijauhetta
1/2 tl kurkumajauhetta
2 rkl Egoboost inner beauty powder -jauhetta
Kookosmaitoa
tuoreita vadelmia ja mintunlehtiä koristeluun

Pistä kaikki raaka-aineet blenderiin noin 30 s kunnes rakenne on tarpeeksi tasaista.


Mitä on Supermoodin Egoboost Inner Beauty Powder -jauhe?

Se on mustaherukan makuinen ravintolisä, jossa vahvistavaa pakurikääpää, c-vitamiinia ja kiinteyttävää kollageenia. Olen nykyään lisännyt jauhetta pari ruokalusikallista aamusmoothieihin, mutta sen voi sekoittaa yhtä hyvin myös jogurttiin tai jopa veteen. 


I know that Sokos in Finland is selling Supermood's holistic beauty products and Space NK in the UK, but otherwise you can check them on Supermood onlineshop.

Suomessa Supermoodia myydään ainakin Sokoksessa ja Briteissä Space NK:ssa, mutta kaikki tuotteet löytyvät myös Supermoodin nettikaupasta.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan