Slider

Rincon de la Victoria

Saturday, November 14, 2020


Rincon de la Victoria


Rincon de la Victoria


Tarkoitus oli mennä kuvaamaan kukkia ja vehreitä puita Malagan kasvitieteelliseen puutarhaan, mutta portilla oli sen verran jonoa, ettei tuntunut mielekkäältä mennä sinne ihmisten sekaan heilumaan kameran kanssa.  Malagasta reilut 10 km rannikkoa itään päin löytyy viehättävä kylä nimeltään Rincon de la Victoria. Oiva kohde nauttia lounas, juoda kuppi teetä ja tallentaa muutama kuva ilta-auringon valossa.

Hiekkarannalle oli kokoontunut surffareita, vaikka aallot eivät mitenkään korkeiksi nousseetkaan. Aurinkorannikko ei muutenkaan ole mikään surffareiden paratiisi, vaan parhaimmat rannat tähän tarkoitukseen löytyvät Gibraltarin toiselta puolelta mm. Tarifan rannoilta. Surffilaudalla voi kuitenkin hyvin skimmata eli liukua laidalla matalan vesikerroksen päällä.

Rincon de la Victorian rantaviiva jatkuu 7 km aina Cala del Moraliin asti. Kävelyreitti kulkee rannan mukaisesti ja välillä mennään louhittujen tunnelien läpi. Maisemat vaihtelevat hiekkarannasta jyrkkiin kalliorantoihin. Todella kaunista!

Rantakadulta löytyy monia kivoja ruokapaikkoja, joissa voi lounastaa terassilla. Voin suositella Tuani comidas y tapas -paikkaa, josta sai mm. papas arrugadas con mojo verde y rojo. Yleensä näitä ryppyperunoita mojo-kastikkeella saa vain Kanarian saarilla. Teen ystäville La Chiringa on ykkösvalinta. Paikan teetarjonta oli aivan mahtava! 


Rincon de la Victoria

Rincon de la Victoria

Rincon de la Victoria

Rincon de la Victoria

Rincon de la Victoria

Rincon de la Victoria



1 comment:

  1. Vaikuttaapa kivalta lomakohteelta, tuonne olisi kiva itsekin päästä. Erilaiset tunnelit myös kiehtovat kovasti ja olenkin valokuvannut niitä jonkun verran. Lähiaikoina olen myös kiinnostunut siitä miten tuollaiset tunnelit on oikein tehty ja kuinka niiden huoltotyöt hoidetaan, sen tiimoilta olen lueskellut esimerkiksi ROV kalustosta. Rannalle olisi myös ihana päästä, tänä vuonna kun kaikki lomasuunnittelmat menivät mönkään.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan