Slider

Wedding Trends 2020

Tuesday, January 28, 2020

Wedding trends 2020

Häätrendit 2020


Tammikuun loppu tuntuu olevan vilkasta aikaa erilaisille häätapahtumille ja -messuille. Eikä pelkästään Suomessa vaan esimerkiksi myös Budapestissa, jonne sain kutsun. Tämä Pavilon Wedding Festival -nimellä järjestetty tapahtuma oli pieni, sievä ja kauniisti toteutettu. Paikalla oli tarkkaan valittuja hääsuunnittelijoita, hääpukuliikkeitä, catering-palveluja, korusuunnittelijoita sekä tietysti myös valokuvaajia ja floristeja.

Värimaailma oli yhtenäinen, aavistuksen rustiikkinen, lämmin, eteerinen ja erittäin kaunis. Juuri sitä mitä tänä vuonna on häärintamalla tulossa. Nyt arvostetaan luonnollisuutta, raikkautta ja lämmintä tunnelmaa. 


Wedding trends 2020

Wedding trends 2020

Wedding trends 2020

Wedding trends 2020

Wedding trends 2020

Wedding trends 2020

Harkittu boho-tyyli


Koristelussa ja hääkimpussa käytetään paljon luonnonkukkia joko pelkästään tai yhdistettynä muutamaan puutarhakukkaan. Muutenkin panostetaan luonnonmateriaaleihin. Värit ovat murrettuja ja niitä voi olla useampia. Kauniit samasta sävymaailmasta tulevat yhdistelmät näyttävät hyvältä. Tietynlainen rustiikkisuus ja boho-tyyli luovat lämpimän ja viihtyisän tunnelman. Wedding trends 2020

Wedding trends 2020


Häätarjoilu


Ruokapuolessa suositaan lähiruokaa sekä tuoreita sesongin raaka-aineita.  Nyt erityisruokavaliot huomioidaan selkeästi ja esim. vegaaniruokaa on myös tarjolla. Muutenkin kasvispainotteiset häätarjottavat ovat etusijalla.  Ruokien koristeluun käytetään syötäviä kukkia.

Juomissa suositaan ruoan tavoin lähiseudun tarjontaa ja esim. oluet ja siiderit valitaan paikallisen pienpanimon valikoimista. Myös raikkaat alkoholittomat drinkit kasvattavat suosiotaan. 


Wedding trends 2020

Wedding trends 2020

Tahtoo-hääsovellus on näppärä apu häiden suunnitteluun!


Wedding photo tips

Wedding trends 2020

Viihtyisään, intiimiin ja rentoon tunnelmaan panostetaan. 

Tässä vielä listaa tuolla Pavilon Wedding Festival -tapahtumassa mukana olleista erilaisista hääjuttujen tarjoajista. Voit saada niistä kivoja vinkkejä, vaikka et olisi järjestämässä häitä Budapestissa. Kannattaa seurata Instassa.

Closer Wedding Studio /hääkuvaukset & -filmit
Luna /hääsuunnittelu
Edes Panna /hääherkut
Pix Box /kuva-automaatti
Amarnam /hääasusteverkkokauppa Etsyssa
Dress The Day /hääpaikan stailaus ja vuokraamo
Pastel Pie /hääkoristelu
Orsi Bakacs Bridal /hääpuvut
Kreisz Janka /korut
Jardín del Aylaan /kuvaukset


Wedding trends 2020No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan