Slider

Salmon Pink Decor

Sunday, March 12, 2017


Pale pink has always been one of my favourite colours. Salmon pink has that special vibe and looks kind of vintage, chic and modern at the same time.

I like to keep the walls and main pieces of furniture in neutral hues such as white, grey and black. Those tones make it easy to change the atmosphere of a room with textiles. 

Btw, have you noticed that this season there's a new colour of hyacint - orange? It's more like salmon pink. Quite fascinating!


****


(FI) Vaaleanpunainen on aina kuulunut mun suosikkiväreihin, erityisesti hailakka vaaleanpunainen. Lohenpunainen on jotenkin niin viehättävä ja siinä on ripaus vintage-henkeä, tyylikkyyttä ja samalla se on todella moderni sävy.

Omassa kodissani tykkään pitää seinät ja isot kalusteet mahdollisimman neutraaleina värimaailmaltaan. Tämä tarkoittaa valkoista, harmaata ja mustaa. Näin huoneen tunnelmaa on helppo muuttaa pelkillä tekstiileillä.

Oletko muuten huomannut, että hyasintti on saanut täysin uuden sävyn tänä keväänä - nimittäin oranssin? Mielestäni se on kuitenkin enemmän lohenpunainen. Aika jännä!
A bit earlier I tried pale green in my living room. Click here if you like to see it!

****

Jokunen aika sitten kokeilin vaalean vihreän sävyjä olohuoneeseeni. Klikkaa tästä jos haluat kurkistaa miltä se näytti!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan