Slider

Möbel Kunst - A Vintage Heaven

Friday, March 10, 2017Wow, look at this place! Möbelkunst is a real vintage heaven! A 1.000m2 of design classics under one roof.

A few days ago needed a chair and some other props for a photo shooting and popped in to Möbelkunst in 10th district, Budapest. If I was a millionaire, I would buy all my furniture here. I just love those vintage and industrial pieces. This is not a cheap place to shop but you can also rent pieces with 20% of the sales price. Of course, renting is not an option if you want to have a piece to yourself.

There are a lot of film studios and international film-making in Budapest. Möbelkunst is one of those places where they can rent authentic vintage pieces.    
Vautsi, katsokaa nyt tätä paikkaa! Möbelkunst on todellakin vintage-taivas! 1.000m2 design-klassikoita saman katon alla.

Jokunen päivä sitten olin etsimässä sopivaa tuolia ja muuta kuvausrekvisiittaa ja piipahdin Möbelkunstissa Budapestin 10. kaupunginosassa. Jos olisin miljonääri, ostaisin kaikki kalusteet täältä. Siis niin ihanaa vintage- ja industriaalikamaa. Ei mikään halpa paikka ostoksille, mutta täältä voi myös vuokrata sisustuskamaa maksamalla 20%:a ostohinnasta.  Vuokraaminen ei tietenkään ole vaihtoehto silloin kun haluaa tuotteen itselleen, mutta rekvisiitan hankinnassa mainio mahdollisuus.

Budapestissa on paljon elokuvastudioita ja täällä myös tehdään paljon kansainvälisiä leffoja. Möbelkunst on yksi niistä paikoista joista studiot käyvät vuokraamassa autenttista rekvisiittaa.Are you fascinated by vintage and industrial style?


****


Kiehtooko vintage-tyyli sinua?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan