Slider

Housing Fair 2018 in Pori

Sunday, July 29, 2018


sisustus
Piipahdin Porissa asuntomessuilla. Jazzit sattuivat olemaan käynnissä samaan aikaan, joten porukkaa riitti, mutta pienestä ruuhkasta huolimatta pääsin näkemään kaikki kohteet suhteellisen vaivatta. Jonoa oli joihinkin kohteisiin, mutta tunnelma oli mukava ja jonot etenivät mallikkaasti. 

Ennakko-odotukset eivät olleet kummoiset. Olin etukäteen nähnyt lehdissä kuvia joistain asunnoista, mutta mikään niistä kuvista ei pahemmin säväyttänyt paitsi Fridan kierrätyskamoilla sisustama koti Villa Karhu. 

Tunsin Fridan tyylin jo entuudestaan ja tiesin että hän saa tilasta kuin tilasta viihtyisän. Jo ideana sisustaa SPR:n Kontin kamoilla oli loistava ja lopputulos aivan huikea. Kuten Frida jossain haastattelussa sanoi, että kierrätyskalusteilla sisustattaessa tarvitaan ripaus onnea - sillä koskaan ei tiedä mitä sattuu olemaan tarjolla. Pelkällä onnella ei kuitenkaan pitkälle pötkitä, tarvitaan myös silmää osata yhdistellä niin, että kokonaisuudesta tulee tasapainoinen. Frida onnistui tässä täydellisesti!

Päällimmäisenä Porin Asuntomessuista jäi erittäin positiivinen fiilis. Kaikista kohteista löytyi loistavia ratkaisuja. Mieleeni jäivät erityisesti mustat matta keittiöt, pellavalakanat, kauniit ja toiminnalliset kodinhoitotilat, pyöreät peilit, isot ikkunat, tilavat avoimet keittiö-olohuoneratkaisut, kauniit saunat - yhdestä kohteesta löytyi ihana höyrysauna -, spa-tyyliset kylppärit, isot taideteokset seinillä, luonnonsävyt, konjakinruskea, printtitapetit... listaa voisi vielä jatkaa. Asunnot olivat hyvin kodikkaita, kliinisyys oli poissa, samoin turha klumeruuli.

Aikaisemmilta vuosilta vielä vaiheessa olevat pihat - siis vielä turhan avoimet, kun kasvillisuus on vasta istutettu - ovat olleet omasta mielestäni melko mitään sanomattomia. Tänä vuonna yllätyin positiivisesti siitä, kuinka hyvin pienet pihat oltiin suunniteltu. Tuntui, että kaikilla oli tarpeeksi näkösuojaa, joillei omalla pihallaan, niin ainakin isoilla parvekkeilla, jotka oltiin kyllä kaikki suunniteltu niin kutsuviksi. Aivan ihania pihoja, terasseja ja parvekkeita!

Olen koonnut tähän random-otoksen messutarjonnasta. 
Palaan messuihin ainakin kuvien muodossa tulevissa postauksissa. Tuli nimittäin napsittua taas kuvia jonkin verran!

This year the annual Housing Fair in Finland was organized in Pori. Popped in there at the same time when the famous Pori Jazz festical was going on. No probs, just a bit more people around the town than usually.

I didn't expect too much, and perhaps that's why I was so positively surprised. There were so many nice houses, great solutions and fascinating details.
interiors design
finnish design

finnish design

finnish design

finnish design

finnish design

finnish design

finnish design

finnish design

finnish design
finnish design 2018

finnish design
finnish design
finnish design

finnish design

finnish design

finnish design


finnish design

finnish design

finnsh design

Porin asuntomessut ovat avoinna 5.8.2018 asti, joten vielä ehtii!
Lue Fridan vinkit mitä muuta tehdä ja nähdä Porissa!

sisustus






2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan