Slider

Invisible Illumination By Lumene

Thursday, February 23, 2017
Have you already tried these Lumene make-ups?

I've got 2 products from Lumene's new "Invisible Illumination" series: Watercolor Blush & Instant Illuminizer.

It's safe to say that illuminizer and blush have become bit of an essential for me. On days when I forget to throw them on over my tinted moisturizer, I feel like I look sickly and sallow.

I use an illuminizer to my brow, cheek, bridge of my nose and my cupid's bow.

There's quite a lot of product on applicator of both bottles and that's why I just swipe the stuff onto my fingers. I also feel that there's pretty much pigment in them so only one drop is enough.****(FI) Oletko jo kokeillut näitä Lumene uusia meikkejä?

Itselläni on 2 tuotetta Lumenen uudesta Invisible Illumination -sarjasta:
Watercolor Blush -poskipuna ja Instant Illuminizer - hohdemeikki (en oikein keksi miten sen sanoisi suomeksi - onko ideoita?).

Poskipunasta ja hohdemeikistä on tullut mulle vähän niin kuin välttämättömyystuotteita. Jos aamulla unohdan levittää niitä sävyttävän päivävoiteen päälle, tuntuu että näytän sairaalta ja kalpealta.

Levitän hohdemeikkiä eli illuminizeria kulmaluulle, poskille, nenänvarteen ja amorin kaarelle.

Molempien pullojen annostelijasta tulee tuotetta melko reilusti ja sen tähden sipaisen tuotetta ensin kämmenen selkään ja siitä levitän sen sormilla kasvoille. Tuntuu että näissä meikeissä on myös pigmenttiä melko runsaasti, joten yksi tippa riittää hyvin.

What I love most about these Lumene Invisible Illumination make-ups is that they are liquid, which lets me add them on top of everything else I have on without adding a powdery, dry finish.


****


(FI) Paras juttu näissä Lumene uusissa meikituotteissa on niiden nestemäinen koostumus. Ne on voi levittää kaiken muun päälle ilman että pitää lisätä puuterikerrosta ensin.
It's easy to put on too much since a little goes a long way, but once you master it, the illuminizer really helps you maintain a dewy look while still adding colour to your cheek.****(FI) Tuotteita tulee tosiaan helposti vähän liikaa kerralla, mutta pikku hiljaa sitä oppii mikä määrä on tarpeeksi. Illuminizeri (siis se hohdemeikki) todella saa kasvot hehkumaan ja sen jälkeen on hyvä lisätä poskipuna pisteeksi i:n päälle.
Invisible Illumination by Lumene:

Nordic Light Instant Illuminizer in Rosy Dawn
- shimmering finish

Instant Glow Watercolor Blush in Universal Shade
- matt finish


___________BTW, there's a wonderful new facial oil by Lumene, wink wink!

****

(FI) Lumenelta löytyy myös uusi ihana kasvoöljy, lisää siitä tästä!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan