Slider

Basic Blue Shirt

Friday, September 6, 2013


I'm a T-shirt person, but I love proper shirts. It's just so difficult to find good ones for my body. They easily look too baggy or too tight...I would prefer to put the shirt hem into the pants but unfortunately that style just doesn't work on me...
I like to keep it simple so no complicated statement necklaces, only a flash of something interesting. Black jeans go well as well as a pair of nude flip-flops.
Oh, notice my curly hair! Won't last long...Shirt - Tommy Hilfiger
Stretch jeans - Gap
Necklace - Kalevala Koru
Flip-flops - Tory Burch

7 comments:

 1. Nice fitting. You are looking very dashing. Nice sleepers.

  Regards,
  Tropic isle jamaican black castor oil

  ReplyDelete
 2. Olipa kiva, että kommentoit blogiini, sitä kautta löysin tänne! :) Yritin tilata blogisi blogilistan kautta, mutta linkki on "tyhjä" ja vie vain blogilistan etusivulle. Myöskään haku sieltä ei tuota tulosta, saisitkohan tämän korjattua? Seuraisin mieluusti blogiasi juuri sitä kautta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ou nou, täytyy korjata asap! Kiitos infosta! Ja, Taru, superkiitos että blogini kiinnostaa:)

   Delete
  2. Taru, nyt pitäisi linkki blogilistalla olla kunnossa!

   Delete
 3. Mulla on sama "vika", tosin en nykyään käytäkään paitapuseroita (ehkä ne eivät vain sovi mulle!). Mutta tuo koru on upea, en olisi osannut nimetä sitä Kalevalakoruksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kumma kun lehdissä näkee muiden päällä hyvin istuvia paitapuseroita... Sain korun lahjaksi äidiltäni parisen vuotta sitten enkä myöskään olis uskonut Kalevalakoruksi.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan