There're macarons, cupcakes and whoopies,
but no trip to Finland is complete without at least one Bebe.
My favourite is this rather big one with short dough bottom, raspberry jam, thick layer of butter creme
and pink marzipan cover.
The origin of Bebe goes probably to 19th century France.
yummi,it looks delicious :)
ReplyDeleteIt is so delicious!
DeleteBebe lyö kaiki kamalat cupcaket ja macaronsit kertaheitolla, mä tykkään enemmän siitä jossa on vaaleanpunainen sokerikuorrutus ja nonparelleja. En ole ikinä syönyt marsipaanin kanssa, jännä juttu!
ReplyDeletePahin cupcake- ja macaron-villitys on multakin hieman laantunut...
DeleteKyllä tuo on ehdottomasti parempi kuin moni muu leivos! Yhtäänhän ei siis tee mieli tietenkään nyt tuollaista :D
ReplyDeleteOikein hyvää uutta vuotta sinne!
Hih! Kiitos, Dahlia, oikein mukavaa uutta vuotta myos sinne!
DeleteMullakin on hirveä bebehimo, aina ja jatkuvasti, vaikka niitä en niin usein syökään. Kun jouduin pari vuotta sitten sairaalaan, sukulaiset kysyivät, onko jotain lohtuherkkua mitä voi tuoda... ja söin sitten sairaalassaoloajan pari bebeä päivässä. ;) Itse tykkään eniten Stockan valmistamista.
ReplyDelete