Sunday, December 30, 2012

Pink Bebe

 There're macarons, cupcakes and whoopies,
but no trip to Finland is complete without at least one Bebe.

My favourite is this rather big one with short dough bottom, raspberry jam, thick layer of butter creme 
and pink marzipan cover.

The origin of Bebe goes probably to 19th century France.

7 comments:

  1. Bebe lyö kaiki kamalat cupcaket ja macaronsit kertaheitolla, mä tykkään enemmän siitä jossa on vaaleanpunainen sokerikuorrutus ja nonparelleja. En ole ikinä syönyt marsipaanin kanssa, jännä juttu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pahin cupcake- ja macaron-villitys on multakin hieman laantunut...

      Delete
  2. Kyllä tuo on ehdottomasti parempi kuin moni muu leivos! Yhtäänhän ei siis tee mieli tietenkään nyt tuollaista :D

    Oikein hyvää uutta vuotta sinne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih! Kiitos, Dahlia, oikein mukavaa uutta vuotta myos sinne!

      Delete
  3. Mullakin on hirveä bebehimo, aina ja jatkuvasti, vaikka niitä en niin usein syökään. Kun jouduin pari vuotta sitten sairaalaan, sukulaiset kysyivät, onko jotain lohtuherkkua mitä voi tuoda... ja söin sitten sairaalassaoloajan pari bebeä päivässä. ;) Itse tykkään eniten Stockan valmistamista.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...