Sunday, December 14, 2014

Let There Be Light

Time to relax - at least for a moment.


Hetki aikaa rentoutua.




Be ready for a new week!

Valmiina uuteen viikkoon!

ps. had a great Finnish dinner last night - starting with slightly salted white fish and vendace roe, then tenderloin of moose with mash potatoe, chantarelle sauce and lingonberries, after that assortement of finnish cheese including Aura blue cheese, Mustapekka peppered fresh cheese, Black label emmental, Lapland cheese curd with cloudberries, and for dessert icy cranberries with hot fudge. The red wine was from Sauska winery from Villány. 
Absolutely perfect!

ps. eilen sain mahdollisuuden nauttia aivan upean suomalaisen illallisen - aluksi graaavattua siikaa ja muikun mätiä, pääruoaksi hirven sisäfilettä, perunamuusia, kanttarellikastiketta ja puolukoita, tämän jälkeen valikoima suomalaisia juustoja: auraa, Mustapekkaa, mustaleima emmentalia, leipäjuustoa ja lakkoja. Jälkiruoaksi jäisiä karpaloita & kuumaa kinuskikastiketta.
Aterian kanssa tarjoultu punaviini oli unkarilaisen Sauskan kellarista Villánysta. 
Ruoka oli selkeää ja yksinkertaista, maut puhtaita, rakenne hyvä, annoskoot sopivia.
Aivan täydellistä!





2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...